Alapítvány

Alapítványunk adatai

E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adószámunk: 19670711 -1 - 42
Bankszámlaszámunk: 10401945 - 50526590 - 68751007

Alapítványunkról

"Tenni, ha csak írott szóval" Alapítvány

Iskolánk alapítványa, a „Tenni, ha csak írott szóval” Alapítvány 2001-óta anyagi lehetőségeinek függvényében támogatja az iskolában folyó oktató-nevelő munkát, a diákok szabadidős tevékenységeit, az iskolai rendezvények megszervezését és lebonyolítását, a kiemelkedő tanulmányi vagy közösségi munkát végző fiatalok jutalmazását, a szociálisan rászoruló tanulók részvételi lehetőségét az iskola által szervezett költségtérítéses programokon.

Az utóbbi évek kiemelt projektjei:

  • Gólyatábor költségeinek részbeni átvállalása;
  • Szalagavató ünnepség terembérleti és egyéb költségeihez való hozzájárulás;
  • Bethlen napok díjainak finanszírozása;
  • Kenutáborokban részt venni kívánó, szociálisan rászoruló tanulók segítése;
  • Bethlen díj anyagi hátterének biztosítása;
  • Fotópályázat kiírása, díjazása
  • az iskolai sportszerek fejlesztéséhez, beszerzéséhez történő hozzájárulás;
  • az iskola stúdiójának eszközfejlesztése,
  • az iskolai könyvtár könyvállományának gyarapításához való hozzájárulás;
  • osztályprogramokon a belépőjegyekhez és a szállásköltségekhez történő hozzájárulás.

Az alapítvány, az alapító okiratában foglaltak szerint segít az iskola közösségi életének megszervezésében, a kiemelkedő teljesítményt nyújtó tanulók jutalmazásában, illetve a szociálisan rászoruló diákok különböző programokba történő becsatlakozási lehetőségének megteremtésében.

Kérjük, segítse iskolánk alapítványának működését, tegye lehetővé, hogy a diákok minél színvonalasabb és változatosabb támogatásban részesülhessenek az alapítvány jóvoltából.

A Bethlen nap aktív támogatója volt az Alapítvány

A 2018 novemberében megrendezett Bethlen napon a "Tenni, ha csak írott szóval" Alapítvány értékes nyereményekkel jutalmazta a kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákokat, osztályokat. A nyeremények között volt darts, memóriakártya és hangszóró is.

Az első helyezett a 9. A osztály egy egész napos Future Park látogatást nyert, melyet decemberben be is váltottak. A jutalmat az alapítvány elnöke, volt bethlenes diák, Kraszna Attila adta át az osztály képviselőjének. A szép eredményt elért osztályoknak Zádory Tibor igazgató úr is gratulált.

Fotópályázat

2018 decemberében sor került az idei őszi fotópályázat eredményhirdetésére. Nem volt könnyű dolga a zsűrinek, mert sok nagyon jó képet küldtek be iskolánk tanulói. A beérkezett 19 képből az 1. helyezést Galambos Petra (9.A) "A mi fényeink" című képével érte el. 2. helyezést Barabás Boglárka (9.B) " Vízcsepp", a 3. helyezést pedig Bihari Balázs (9.B) "Szomjúság" című képével szerezte meg. Az Alapítvány értékes nyereményekkel díjazta a legjobban sikerült fotók készítőit. Gratulálunk a nyerteseknek!

Az iskola alapítványa jutalmazta a fotópályázat nyerteseit

A díjakat Blaskó Adrienn, az Alapítvány tagja, fotós, egykor bethlenes diák adta át. Az iskola részéről Zádory Tibor igazgató úr gratulált a nyerteseknek.

A hagyományos kenutábor idén Kisbodakon került megszervezésre amelyet iskolánk alapítványa is támogatott

A hagyományos kenutábor idén Kisbodakon került megszervezésre. Összesen 21- en mentünk táborozni, ebből hármunknak iskolánk alapítványának pályázata által sikerült eljutni. Nagyon összetartó és kitartó volt a csapat, ez a tábor a Bethlen generációit hozta össze. Az evezés, az esti sütögetés, séták, és a sok-sok beszélgetés összekovácsolta a társaságot. Köszönjük szépen Bódy Ágnes és Gábris Rita tanárnőnek és férjének, hogy biztattak minket és vigyáztak ránk. Kalmár Viktória 9/a